Welcome, %1$s. Please login or register.
March 28, 2024, 07:38:00 AM
Website
:

+  ebarrelracing.com forum
|-+  News
| |-+  Internet Scams & Hoaxes
| | |-+  MY SEARCH FOR A RELIABLE, HONEST AND A TRUST WORTH PERSON
0 and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
: [1]
: MY SEARCH FOR A RELIABLE, HONEST AND A TRUST WORTH PERSON  ( 5481 )
Bob Gould
Tamet's Husband
Administrator
*****
Offline Offline

: Male
: 11,067



« : November 07, 2006, 12:04:20 PM »

I can't believe people are still falling for the crap but they are so here is one  I got today

This email is privileged and contains confidential information intended only for  the person named above. Any other distribution, copying or disclosure is strictly prohibited. If you have received this email by error,please notify the sender immediately or delete any electronic  hard copy.Thank you.
...
FROM:MR. KOFFOUR KOTEY.
THE MANAGER INTERNATIONAL
COMMERCIAL BANK GHANA
FIRST LIGHT BRANCH
ACCRA, GHANA.
 
ATTN:
 
I GOT YOUR CONTACT DURING MY SEARCH FOR A RELIABLE, HONEST AND A TRUST WORTH PERSON TO ENTRUST THIS HUGE TRANSFER PROJECT WITH.
MY NAME IS MR. KOFFOUR KOTEY.  I AM THE MANAGER OF THE INTERNATIONAL COMMERCIAL BANK GHANA, FIRST LIGHT BRANCH. I AM A GHANAIAN MARRIED WITH TWO KIDS.
 
I AM WRITING TO SOLICIT YOUR ASSISTANCE IN THE TRANSFER OF US$3,500.000.00.
THIS FUND IS THE EXCESS OF WHAT MY BRANCH IN WHICH I AM THE MANAGER MADE AS PROFIT DURING THE LAST YEAR. I HAVE ALREADY SUBMITTED AN APPROVED END OF THE YEAR REPORT FOR THE YEAR 2005 TO MY HEAD OFFICE HERE IN ACCRA AND THEY WILL NEVER KNOW OF THIS EXCESS. I HAVE SINCE THEN, PLACED THIS AMOUNT OF US$3,500.000.00 ON A SUSPENCE ACCOUNT WITHOUT A BENEFICIARY.
 
AS AN OFFICER OF THE BANK, I CANNOT BE DIRECTLY CONNECTED TO THIS MONEY THUS I AM IMPELLED TO REQUES T FOR YOUR ASSISTANCE TO RECEIVE THIS MONEY INTO YOUR BANK ACCOUNT. I INTEND TO PART 30% OF THIS FUND TO YOU WHILE 70% SHALL BE FOR ME. I DO NEED TO STRESS THAT THERE ARE PRACTICALLY NO RISK INVOLVED  IN THIS. IT'S GOING TO BE A BANK-TO-BANK TRANSFER. ALL I NEED FROM YOU IS TO STAND AS THE ORIGINAL DEPOSITOR OF THIS FUND.
 
IF YOU ACCEPT THIS OFFER, I WILL APPRECIATE YOUR TIMELY RESPONSE. PLEASE RESPONSE TO THIS E-MAIL ADDRESS ; [email protected]
 
WITH REGARDS,
 
MR KOFFOUR KOTEY.

This came to me while chopping wood the other day. You've heard don't sweat the small stuff. I say save it for later and use it for kindling
: [1]  
« previous next »
:  



Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
0.7369